Kerttervezés

Csak nálunk van lehetősége, hogy egy cégen belül meg tudja versenyeztetni a kertjét.

A kerttervezés során 2 teljesen különböző ötlettervet készítünk, hiszen nálunk nem 1 kerttervező készít 2 ötlettervet, hanem egy Női (Fruzsi) és egy Férfi (Zsolti) tervező két teljesen más szemléletmóddal tekint az Ön leendő kertjére.

Ez a megoldás mindenkinek nagyon tetszik, mert egy családban általában a férfi és a női fél ritkán akarja ugyanazt a kertben, így lehetőség van a 2 tervből mindkettőjüknek tetsző végleges rajz elkészítésére, mert nem 2 külön cégtől származnak az ötletek.

A terveinket nem sablonok szerint készítjük. Sokat ötletelünk a legjobb, legesztétikusabb megoldásokon, hogy Személyre Szabott Stílusú kertje lehessen mindekinek, aki egyediségre vágyik.

A tervezés és kivitelezés egy kézben van, így ha előfordul esetlegesen előre nem látható probléma az építés során, akkor gyorsan és a legesztétikusabb módon tudjuk megoldani.

Az oldalunkon található referenciák 100%-ban saját tervezésűek,  ennek nagyon örülünk, és nagy megtiszteltetés az ügyfelek részéről, hogy tudják, úgy lesz a legszebb kertjük, ha jó érzékkel megáldott szakember tervezi akinek a szemei előtt lebeg a megálmodott kert minden részletében.

2018-as év tavaszától megynyitottuk kerttervező irodánkat és bővítve szolgáltatásainkat kertépítő kollegáknak is mi tervezzük azon kertjeiket amelyek nem megvalósíthatóak rajz nélkül, illetve ha a megrendelők felé megfelelően kell prezentálni mit is fognak kapni a pénzükért.

Bízza ránk a kertjének tervezését, és olyan ötleteket fog látni amelyre nem is gondolt volna!

Galéria

Még több munkánk a galériában